Energeia EnergyTracker

English | Nederlands

Alle nieuwbouwprojecten
in de Nederlandse
energiemarkt op een rij

De Energeia Energy Tracker is een Engelstalige online databank met alle Nederlandse energieprojecten. Energy Tracker verzamelt dagelijks nieuwe bouwprojecten in energie infrastructuur en energie productie. Grootschalig of gedecentraliseerd, zowel fossiel als duurzaam, op land en offshore.
Probeer 7 dagen gratis en vrijblijvendRegistreer direct
Under development
1,754
Total investments
€ 14,429
Mln
Production projects
1,506
Infrastructure projects
248
Renewable power projects
47,802
MW

Aan de slag met de Energeia Energy Tracker energieprojectendatabase

1 Stel uw zoekprofiel samen. Over welke nieuwe energie projecten wordt u graag op de hoogte gehouden? In welke bouwfase?
2 Ontvang dagelijks of wekelijks nieuwe project alerts in uw mailbox. Lees in de online projectkaarten welke marktpartij, welk project, waar wil realiseren en waar de investeerder te bereiken is.
3 Voeg projecten toe aan uw favorietenlijst en monitor constant welke investeringsplannen er zijn in uw markt.
4 Exporteer gedetailleerde informatie over energie bouwprojecten naar een Excel-bestand. Welke bedrijven werken mee en wat is het budget? Om hoeveel MW, kWp of m3 gaat het en hoe concreet is het project?
Energeia verzamelt continu data over lopende en nieuwe bouwprojecten in de energiesector. Denk daarbij aan windmolens, een vergister, geothermie, een zonnepark, een gasboring, projecten van netbeheerders. Hierdoor zijn onze abonnees direct op de hoogte van energie investeringen waardoor zij als eerste kunnen anticiperen op relevante ontwikkelingen.
Onze marktanalisten doorzoeken dagelijks honderden informatiebronnen. Gevonden nieuwe projecten worden aangevuld met essentiële informatie. Welke energie projecten krijgen Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE) subsidie? Hoe staat het met de MER-procedure en projecten die vallen onder de Rijkscoördinatieregeling?

Waarom heeft u baat bij de Energy Tracker?

De databank geeft inzicht in de snel veranderende energiemarkt.

Steeds meer marktpartijen spelen een rol in de energietransitie. Via de Energy Tracker-exportfunctie vindt u dwarsverbanden en relaties tussen deze partijen, en blijft u op de hoogte van hun energie investeringen.

Onze projectendatabase is een krachtige acquisitietool met ‘warme leads’.

In de Energy Tracker energiedatabase kunt u filteren op nieuwe energieprojecten die voldoen aan uw business. De projecten kunt u blijven volgen; zodat u op het juiste moment contact kunt opnemen met de juiste persoon.

We zorgen ervoor dat u up-to-date bent over energie bouw projecten!

Elke dag speuren we tal van bronnen af naar initiatieven voor nieuwe WKO’s, windparken, WKK, groen gas opwerkinstallaties, energieprojecten op de Noordzee, collectieve zon-PV, restwarmte, smart grids en zo’n 70 andere typen energieproductie en –infrastructuurinvesteringen. Het Energy Tracker team maakt gebruik van geavanceerde nieuwsfilters, sociale media, online databases (zoals Tenderned, Bureau Energieprojecten, Agentschap NL). Onze marktanalisten treden actief in contact met initiatiefnemers van energieprojecten om zo compleet mogelijke marktinformatie te genereren.

De Energy Tracker is de enige bron waar alle energie bouwprojecten geclusterd zijn.

Het Energy Tracker team verzamelt, beoordeelt en structureert informatie met betrekking tot alle georganiseerde energie infrastructuur en (hernieuwbare) energieproductie projecten die geïnitieerd worden in Nederland. Door de berichtgeving grondig te controleren en op te volgen bij de bron zorgen we ervoor dat u het meest up-to-date bent en volledig inzicht heeft in alle nieuw te realiseren energieprojecten in Nederland. Onze marktanalisten maken eveneens gebruik van het netwerk en de expertise van de redactie van Energeia Energienieuws; de beste online energiekrant van Nederland.

Het abonnement – Key Account en Add-on

Neem één of meer abonnementen, afhankelijk van de behoeften binnen uw organisatie

1 Wanneer uw organisatie besluit een abonnement te nemen op de Energy Tracker, dan start u minimaal met een Key Account. Een Key Account (€ 1.400 per jaar) geeft toegang tot onze database én 12 Export Credits per jaar.
2 Een recht om de inhoud van de energiedatabank te exporteren noemen wij een Export Credit. Hiermee kunt u gedurende 24 uur (op basis van één IP-adres) Energy Tracker-data exporteren naar een Microsoft Excel-bestand op uw computer. U kunt uw selectiecriteria filteren en aanpassen om de download resultaten te genereren die het beste passen bij uw professionele behoeften. Export Credits blijven geldig gedurende de gehele looptijd van uw abonnement.
3 Komt u Export Credits of inlogrechten tekort? Dan kunt u met één muisklik uw Key Account uitbreiden. Aanvullend biedt een Add-on User + Export Credit (€ 600 per jaar) de mogelijkheid om een gebruiker toe te voegen die ook kan inloggen en 4 keer per jaar een etmaal de inhoud van de energiedatabase (of selecties daarvan) kan downloaden als XLS-export. Of kies een Add-on User (€ 500 per jaar) met read only inlogrecht. Met een Add-on Export Credit (€ 125 per stuk) kunt u nog vaker de energie databank exporteren.

Een bedrijfsabonnement (een combinatie van accounts) geeft nog meer voordelen

Focus: Alle gebruikers kunnen een persoonlijk filter instellen zodat ze online en per mail op de hoogte blijven van hun favoriete bouw projecten in de energiesector
Pooling: Een Export Credit pool kan gedeeld worden met andere abonnees binnen de organisatie.
Toegang: Iedere gebruiker heeft volledige toegang tot het gehele energieprojecten overzicht zonder tijdslimiet. Met meerdere accounts kunnen verschillende gebruikers tegelijk inloggen.
Autorisatie: In een management scherm kunnen meerdere abonnementen worden beheerd. Laat collega’s met of zonder uw toestemming gebruik maken van Export Credits.
Facturering: Ontvang een overzichtelijke jaarfactuur voor de hele organisatie.

Combineer de abonnementen die passen bij uw informatie behoeften

Key Account - Prijs: € 1.400 per jaar
 • Minimaal af te nemen abonnement
 • Online toegang tot alle projecten
 • Dagelijkse/wekelijkse project alerts via e-mail
 • 12 Export Credits per jaar voor export projectdata naar XLS
 • Management scherm voor inzicht in users en exports
User + Export Credit Add-on - Price: € 600 per jaar
 • 1 extra User
 • Online toegang tot alle projecten
 • Dagelijkse/wekelijkse project alerts via e-mail
 • 4 Export Credits per jaar voor export projectdata naar XLS
User or Export Credit Add-on - Priijs: € 500 per jaar
 • 1 extra User

OF

 • 1 extra Export Credit

Interesse in een Key Account?

Of bel ons: +31 (0) 203 445 151

Interesse in een

Add-on User + Export Credit?

Bel ons: +31 (0) 203 445 151

Interesse in een Add-on User

of Add-on Export Credit?

Bel ons: +31 (0) 203 445 151